Kenya rejseguide, hvad du behøver at vide!

Kenya rejseguide, hvad du behøver at vide!

Kenya er et land kendt for sine safari- og dyreliv. Landet er også hjemsted for Masai Mara National Reserve, som er et af de største vildtreservater i Afrika.

Kenya har også mange andre ting at byde på, herunder Great Rift Valley, hvor du kan se forskellige landskaber og dyreliv. Det er også hjemsted for Mount Kenya, som er det næsthøjeste bjerg i Afrika efter Kilimanjaro.

Hvis du er interesseret i at besøge Kenya, så er det vigtigt at vide, hvad du skal pakke! Du vil have behageligt tøj som jeans eller kakibukser, langærmede skjorter, en sweater eller jakke til køligere aftener og morgener og behagelige sko.

Hvorfor besøge Kenya?

Kenya har en mangfoldig befolkning med over 40 etniske grupper. Det er et land med stor naturlig skønhed, med et væld af dyreliv og nogle af de smukkeste strande i Afrika.

Det kenyanske folk er meget venlige og imødekommende. De er stolte af at vise deres land frem og glade for at dele deres kultur med besøgende.

Kenya er hjemsted for nogle af verdens førende safari-destinationer, herunder Amboseli National Park, Tsavo East National Park, Tsavo West National Park og Masai Mara National Reserve.

Kenyas 5 bedste steder at besøge

Kenya er et land beliggende i Østafrika. Det har en befolkning på omkring 44 millioner mennesker, og det er den næstmest folkerige nation på kontinentet.

Kenya har et meget varieret klima og terræn. Det er hjemsted for mange dette site forskellige etniske grupper, der har deres egne skikke, sprog og kunstformer. Landets dyreliv omfatter geparder, leoparder, elefanter, løver, zebraer, giraffer, flodheste, næsehorn og meget mere.

Kenya har også nogle af de bedste steder at besøge i Afrika:

-Masai Mara National Reserve: Dette reservat blev etableret i 1961 som en af Kenyas vigtigste vildtparker, hvor du kan finde løver og andre afrikanske dyr som giraffer og zebraer.

-Nairobi National Park: Denne park

1. Safari – Kenyanske nationalparker

Safari er den første nationalpark i Kenya.

1. Safari – Kenyanske nationalparker

Safari er den første nationalpark i Kenya. Det blev etableret i 1946 og dækker et område på omkring 12.000 kvadratkilometer, herunder kystsletter, græsarealer og akacieskove. Parken er hjemsted for forskellige dyrearter såsom løver, geparder, plettede hyæner og bøfler.

Parken blev etableret i 1946 af den britiske koloniadministration som et vildtreservat for hvide bosættere, der var flyttet ind i Kenya efter Anden Verdenskrig. Det var først i 1963, at det blev en nationalpark for kenyanere at nyde med deres familier og venner.

Arealet af det oprindelige reservat blev øget fra 12 kvadratkilometer til dets nuværende størrelse på 12.000 kvadratkilometer i 1977

2. Mombasa-kysten

Mombasa-kysten er en kystregion i Kenya, der har været beboet i århundreder. Det er et knudepunkt for turisme i Kenya og de afrikanske store søer.

Mombasa kystregionen grænser mod syd af Det Indiske Ocean og mod nord af de tropiske skove i det centrale Kenya. Områdets klima er fugtigt og tropisk med to årstider: tør (november til april) og våd (maj til oktober).

Kystområdet var beboet af bantu-talende mennesker fra mindst 2.000 år siden; dog er der få optegnelser om tidlig afvikling. Det var engang en del af en handelsrute, der forbinder Afrikas indre med dets anløbshavne i Det Indiske Ocean som Zanzibar, Mumbai og Malindi.

3. Lake Victoria & Lake Turkana – To af de største ferskvandssøer på jorden!

Victoria-søen er den største ferskvandssø i Afrika og den næststørste ferskvandssø i verden. Det er beliggende i Østafrika, grænser op til Uganda, Tanzania og Kenya.

Turkana-søen er også en af de største søer på jorden. Det ligger i det nordlige Kenya og grænser op til Etiopien mod nord. Søen dækker et område på 3.200 kvadratkilometer (1.200 sq mi)

4. Rift Valley – Hjem til Mount Kilimanjaro og Great Rift Valley!

Rift Valley er en region med forskellige klimaer og landskaber. Great Rift Valley er den længste dal i verden, der løber fra Etiopien til Mozambique. Dalen blev dannet på grund af den tektoniske bevægelse af de afrikanske og arabiske plader.

Mount Kilimanjaro, som ligger i Tanzania, er et af de højeste bjerge på Jorden og er også en sovende vulkan. Det er en inaktiv vulkan, der rejser sig over 19.000 fod (5.900 meter) over havets overflade.

Kategorier:

CVR DK374 077 39