Top 10 spejlløse kameraer til din næste fotografering

Top 10 spejlløse kameraer til din næste fotografering

Spejlløse kameraer har en masse fordele i forhold til det traditionelle DSLR. De er mere kompakte, lettere og nemmere at bruge.

Spejlløse kameraer er en relativt ny type kamera, der ikke bruger et spejl til at rette lys mod sensoren. Det betyder, at de kan gøres mindre, lettere og billigere end DSLR'er.

De 10 bedste spejlløse kameraer til din næste fotooptagelse er:

– Sony A7 III

– Canon EOS M50

– Fujifilm X-T3

– Nikon Z6

– Olympus E-M1 II

– Panasonic Lumix GH5S

– Panasonic Lumix GH5/GH5s spejlløst kamerasæt med 12–35 mm objektiv (sort)

Her finder du mere information om moodings.

– Sony Alpha A7R III spejlløst kamera med 24–70 mm objektiv (sort)

1. Sony Alpha A7 III-kamera – ideel til dem, der kan lide fremragende videokvalitet og hurtige responstider

Sony Alpha A7 III kamera er et spejlløst kamera, der er designet til at blive brugt af professionelle fotografer og entusiaster.

Sony Alpha A7 III-kameraet er et spejlløst digitalkamera, der er designet til både professionelle og entusiaster. Den har en fremragende videokvalitet, hurtige svartider og mange andre funktioner, der gør det til et godt valg for dem, der vil have det bedste af det bedste, når det kommer til kameraer.

2. Nikon Z6 spejlløst kamera – fantastisk til nye fotografer, der leder efter en budgetvenlig løsning

Nikon Z6 er et spejlløst kamera, der tilbyder kvaliteten og funktionaliteten af et DSLR til cirka halvdelen af prisen. For nye fotografer, der leder efter en budgetvenlig løsning, er dette en fantastisk mulighed.

Nikon har lavet kameraer siden 1917 og har udviklet spejlløse kameraer siden 2006. Z6 er deres nyeste model, som blev udgivet i 2018.

3. Canon EOS R – Smukt designet og masser af tilslutningsmuligheder med EOS-systemet

Canon EOS R er et spejlløst kamera med en full-frame sensor og RF-montering.

Her finder du mere information om spejle fra Moodings.

Canon EOS R er den første i virksomhedens nye linje af spejlløse kameraer. Den har en full-frame sensor og en RF-fatning, hvilket betyder, at den kan bruge alle virksomhedens objektiver og tilbehør. Kameraet har også et nyt AF-system, som er designet til at være mere støjsvagt end tidligere modeller.

Selve kroppen er lavet af magnesiumlegering, så den burde kunne tåle masser af misbrug i marken. Skærmen på bagsiden er 3", hvilket gør det nemt at se, hvad du optager, selvom dit syn ikke er perfekt. Den har to SD-kortpladser til lagring af billeder, en til backup og en til overløbsbilleder eller videoklip. Kameraet understøtter også trådløse Bluetooth-forbindelser, så du kan fjernstyre det med din telefon eller tablet, samt WiFi-forbindelser til at uploade billeder direkte fra kameraet til sociale medier som Instagram eller

Kategorier:

CVR DK374 077 39